Over StickerkidS

Welkom op de website van StickerkidS. StickerkidS is een nieuw Nederlands merk voor de allermooiste muurstickers voor de kinderkamer. StickerkidS ontwikkelt zelf haar muurstickers. Samen met een aantal illustratoren, wie speciaal in opdracht van StickerkidS werken, komen de mooiste muurstickers tot stand.

PLAKINSTRUCTIES muurstickers StickerkidS

Vóór het plaatsen

Zorg ervoor dat de plek waar u de muursticker gaat bevestigen, goed glad, effen, droog, stof- en vetvrij is. Op oneffen ondergronden plakt de muursticker minder goed. De muurstickers zijn geschikt voor bijvoorbeeld glad gestucte wanden, panelen, meubels, deuren, ramen of glad behang.

Heeft u de muur onlangs geverfd? Om te voorkomen dat vocht uit de verf in de lijmlaag van de muursticker trekt, dient de verf minimaal 4 weken te drogen. Anders kan dit ten koste gaan van de kleefkracht van de muursticker.

Neem de tijd voor het plakken van een muursticker!!

GEBRUIKSAANWIJZING

Kies de positie waar u de muursticker wilt plakken. Teken deze eventueel af op de muur.  Meet en teken goed af op de muur, zodat de sticker recht komt te zitten.

Verwijder (bij grote stickers een deel van) de achterkant en plak het eerste gedeelte van de sticker op de muur. Wrijf voorzichtig met de hand (zonder sieraden) of met een zachte doek, de sticker tegen de muur aan.  Zorg dat er geen luchtbellen onder komen.

Wrijf zo voorzichtig mogelijk, om de sticker niet te beschadigen en om kreukels te voorkomen.

Zit de muursticker niet goed bevestigd, dan kunt u deze voorzichtig los halen en deze nogmaals bevestigen.

Zitten er luchtbellen onder de sticker, welke u er echt niet uit krijgt? Prik voorzichtig met een naald in de sticker en laat de lucht uit de luchtbel verdwijnen.

De muurstickers van StickerkidS zijn goed hechtend. Deze zijn voor eenmalig gebruik.

StickerkidS © 2019